Apartament -Trei Brazi

Vila Condor de la Trei Brazi, amplasata intr-o frumoasa poienita cu vedere panomarica spre Muntii Bucegi, este locul ideal de a petrece vacanta sau weekendul, impreuna cu familia.  Privelistea uimitoare si locul rupt de zgomotul urban ofera momente de relaxare si refacere!

La numai 500 metri de Fun Park, poate fi alegerea perfecta de cazare pentru familiile care doresc sa-si petreaca timpul liber in aer liber, profitand de atratiile pline de adrenalina si aventura: tubbing, tiroliana, trasee de aventura prin copaci, leagane si locuri de catarare.

Predeal Vila la Trei Brazi

Accesul pana la apart-hotelul Condor este facil, blocul fiind situat la 200 m de drumul asfaltat ce duce catre Cabana Trei Brazi. Iarna se face dezapezire ori de cate ori este nevoie.

Apartamentele dispun de parcare in curtea interioara.

exterior apart-hotel exterior Blaoc apartamente 2 camere Predeal
 Zona verde, linistita  Bloc de apartamente, parcare

 

Apartamentele de 2 camere, cu o suprafata utila de aproximativ 70 mp, sunt compuse dintr-un dormitor matrimonial, o sufragerie mare cu canapea dubla extensibila – dotata cu chicineta, baie si terasa. Incalzirea se realizeza prin centrala termica proprie.

 

dormitor dormitor apartament zona 3 Brazi
 Dormitor matrimonial – complet mobilat lux, parchet  Dormitor matrimonial

 

sufragerie apartament 3 brazi bucatarie
 Sufragerie spatioasa si luminoasa, canapea extensibila televizor LCD, loc de luat masa  Chicineta deschis spre sufragerie si locul de luat masa. Complet utilat: frigider, plita electrica, blac de lucru, dulapuri, vesela

 

baie apartamente 2 camere predeal baie cazare apartament Predeal
 Baie cu cada si mobilier modern  Baie- gresie, faianta, mobilata lux

 


Oaspetii beneficiaza de GRATUITATI in FUN PARK – Trei Brazi, situat la numai 500m distanta, pe drumul spre Cabana Secuilor.

Vedere panoramica de pe terasa si din sufragerie catre Bucegi si Piatra Craiului:

priveliste bloc cazare Predeal